Η Εθνική μας ομάδα δίνει «τελικό» αύριο με την Ολλανδία και ο αρχηγός Τάσος Μπακασέτας μίλησε για την εν λόγω αναμέτρηση.

Η Εθνική μας ομάδα δίνει «τελικό» αύριο με την Ολλανδία και ο αρχηγός Τάσος Μπακασέτας μίλησε για την εν λόγω αναμέτρηση.

Ο αρχηγός της Εθνικής τόνισε πως όλοι οι διεθνείς είναι έτοιμοι για ένα τόσο σπουδαίο ματς και στάθηκε στην παρουσία του κόσμου στην OPAP Arena.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μπακασέτας:

“Στόχος μας από την αρχή ήταν να βρεθούμε στα τελικά του Euro. Θεωρώ πως είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ για να διαχειριστούμε 100% την κατάσταση. Τα τελευταία 2 χρόνια έχουμε δείξει ότι βελτιωνόμαστε, έχουμε αποκτήσει πιο πολύ εμπειρία, πράγμα σημαντικό, η Εθνική θα πρέπει να είναι το παράδειγμα όλης της χώρας και ο τρόπος που αγωνιζόμαστε, ο τρόπος που μιλάμε σε συνεντεύξεις, να είμαστε το παράδειγμα. Το έχουμε καταφέρει σε μεγάλο βαθμό και αποτελούμε παράδειγμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Δεν υπάρχει ούτε ένας παίκτης, είτε παίζει φιλικό, είτε σημαντικό παχινίδι, να μην έχει πίεση και τον φόβο της ήττας. Τώρα παίζουμε τα προκριματικά για τα τελικά μίας διοργάνωσης, το τι καταφέραμε το προηγούμενο καλοκαίρι αποτελεί παρελθόν. Για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο σημαίνει ότι κάναμε κάτι καλό. Βλέπαμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και είμαστε έτοιμοι για κάθε παιχνίδι. Σίγουρα υπήρξε παιχνίδι που δεν φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών. Κάθε εθνική ομάδα μπορεί να έχει ένα κακό παιχνίδι».

Για το προηγούμενο παιχνίδι με την Ολλανδία:

«Αυτά είναι τα στοιχεία που δεν μου αρέσει να τα μοιράζομαι με τα ΜΜΕ. Οι παίκτες είμαστε πιο αυστηροί κριτές και πάντα κάνουμε την αυτοκριτική αμς όταν τα πράγματα δυσκολέψουν. Καταλάβαμε τι κάναμε λάθος σε αυτό το παιχνίδι, παράδειγμα ο τρόπος που αντιδράσαμε στα επόμενα δύο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!