Το εγκώμιο του σούτινγκ γκαρντ των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς, Τζόρνταν Πουλ, έπλεξε ο παλαίμαχος σταρ του ΝΒΑ, Κέβιν Γκαρνέτ.

Το εγκώμιο του σούτινγκ γκαρντ των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς, Τζόρνταν Πουλ, έπλεξε ο παλαίμαχος σταρ του ΝΒΑ, Κέβιν Γκαρνέτ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο Τζόρνταν Πουλ είναι ο νέος Τζέιμς Χάρντεν. Θυμάστε όταν έφυγε ο Χάρντεν από τους Θάντερ και πήγε στους Χιούστον Ρόκετς, πώς το βρήκε αμέσως; Είναι το show του Τζόρνταν Πουλ. Νομίζω πως ο Πουλ ένιωθε ότι έμενε πίσω. Έτσι πιστεύω ότι ένιωθε και ο Χάρντεν μόλις αποχώρησε από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ», ανέφερε ο Κέβιν Γκαρνέτ.

«Πιστεύω πως ο Πουλ θα είναι μέσα στο top-5 των σκόρερ αυτής της χρονιάς. Αν δεν σουτάρει πάνω από 25 φορές σε κάθε ματς, θα μου προκαλέσει μεγάλη έκπληξη. Επίσης, αν δεν έχει όχι μία, αλλά δύο 60άρες μέσα στη σεζόν, πάλι θα νιώσω έκπληξη» κατέληξε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!