Νέες δηλώσεις του Μάικ Μπράουν αναφορικά με το βαθμό και τον τρόπο χρησιμοποίησης του Σάσα Βεζένκοβ.

Νέες δηλώσεις του Μάικ Μπράουν αναφορικά με το βαθμό και τον τρόπο χρησιμοποίησης του Σάσα Βεζένκοβ.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των Σακραμέντο Κίγνκς με τα τη νέα ήττα που γνώρισαν από τους Λέικερς τόνισε πως είχε πει από την αρχή στον Βεζένκοβ ότι πρέπει να κερδίσει το χρόνο συμμετοχής του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπράουν:

«Όταν είχα ερωτηθεί την τελευταία φορά, είπα απλώς την αλήθεια” δήλωσε αρχικά ο Μπράουν μετά το ματς με τους Λείκερς, για να προσθέσει: “Νομίζω ότι με ρωτήσατε αν ο Σάσα θα ήταν μέλος του ροτέισον αυτή την στιγμή. Δεν ξέρω. Νομίζω ότι ήταν δίκαιη ερώτηση, αλλά δεν ξέρω.

Ξέρω ότι ο Ντάβιον Μίτσελ θα είναι μέλος του ροτέισον, όπως και ο Μαλίκ Μονκ, ο Τρέι Λάιλς και ο Τζαβέιλ ΜακΓκί θα είναι. Θα είναι ο Σάσα; Δεν ξέρω. Είχαμε παίξει μόλις ένα παιχνίδι όταν ρωτήθηκα.

Δεν είμαι ένας προπονητής που θα πει ‘εντάξει, έκανε αυτά εκεί που ήταν ένας παίκτης, θα έρθει και θα παίζει 30 λεπτά’. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει στο παρκέ. Όταν προσπαθούσαμε να φέρουμε τον Βεζένκοβ εδώ, αυτή ήταν μία από τις πρώτες κουβέντες που κάναμε. Του είπα ότι πρέπει να κερδίσει τον χρόνο συμμετοχής του».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!