Ο Σάσα Βεζένκοφ συνεχίζει να ζει το όνειρό του στο ΝΒΑ αλλά δεν είναι σίγουρο το μέλλον του στους Σακραμέντο Κινγκς.

Ο Σάσα Βεζένκοφ συνεχίζει να ζει το όνειρό του στο ΝΒΑ και προσπαθεί να αποδείξει το πλούσιο ταλέντο του. Ο περσινός MVP της Euroleague έχει ξεκινήσει καλά, αλλά ακόμα διεκδικεί χρόνο στο ρόστερ των Σακραμέντο Κινγκς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο προπονητής των Κινγκς Μάικ Μπράουν δήλωσε όσον αφορά τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

«Έπαιξε καλά στην επίθεση, βελτιώνεται και εμείς δοκιμάζουμε διάφορα πράγματα. Ίσως βάλουμε τον Βεζένκοβ στη δεύτερη και τον Ντουάρτε στην τρίτη πεντάδα. Πιθανότατα δεν θα πειράξουμε την αρχική πεντάδα, όμως τη δεύτερη και την τρίτη μπορεί να τις αλλάξουμε ανά πάσα στιγμή. Ο Σάσα έχει δείξει την ευελιξία του στην επίθεση, αυτά που περιμένει ο κόσμος από εκείνον τη φετινή σεζόν. Δεν ξέρω ακόμη αν θα είναι στο rotation στο ξεκίνημα της κανονικής περιόδου, πρέπει να γίνεται καλύτερος με κάθε ευκαιρία που παίρνει στην προπόνηση και στους αγώνες».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!