Ο Τζέισον Σάντσο δεν αποκλείεται να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να φορέσει τη φανέλα της Γιουβέντους.

Ο εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζέιντον Σάντσο, είναι σε κόντρα με τον προπονητή της ομάδας, Ερικ τεν Χαγκ και πολύ δύσκολα θα φορέσει ξανά τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων».

Έτσι, Ο 23χρονος Αγγλος άσος σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ έχει αποφασίσει να φύγει τον Ιανουάριο από το «Ολντ Τράφορντ» και δεν αποκλείεται να φορέσει τη φανέλα της Γιουβέντους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Σάντσο είναι σε «καραντίνα» στην ομάδα, καθώς όχι μόνο δεν αγωνίζεται και δεν προπονείται με τους υπόλοιπους παίκτες, αλλά έχει αποκλειστεί και από όλα τα δικαιώματα της πρώτης ομάδας.

Σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα του Τορίνο «Tuttosport» η Γιουβέντους επιχειρεί να εκμεταλλευτεί την κόντρα και προσφέρει στη Γιουνάιτεντ 60 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Σάντσο έχει παίξει σε 58 αγώνες πρωταθλήματος από τότε που πήγε στη Γιουνάιτεντ το 2021.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!