Παναιτωλικός: Ο Γιάννης Πετράκης μετρά αντίστροφα για το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία - Η αποστολή για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Γιάννης Πετράκης μετρά αντίστροφα για το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού και μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας σήμερα (7/10) ανακοίνωσε την αποστολή που θα παραταχθεί απέναντι στην ΑΕΚ στην “OPAP Arena”, στην αυριανή εξ αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής της Super League (19:30). O Πετράκης δεν υπολογίζει στους Καρέλη, Οικονόμου και Μαυρία. Παναιτωλικός

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στην αποστολή του αυριανού εκτός έδρας αγώνα του Παναιτωλικού με την ΑΕΚ συμμετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Καπίνο, Μλάντεν, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Γκρατερόλ, Φρ. Ντουάρτε, Μπουζούκης, Βοΐλης, Ξενιτίδης, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Πέρες, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας, Νικολάου, Μπαλντασάρα. Παναιτωλικός

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!