Συνεχίζει να κάνει ό,τι θέλει ο Μπέλιγχαμ στην Ισπανία που με δύο ακόμη γκολ από τέσσερα της Ρεάλ κόντρα στην Οσασούνα έφτασε τα 8 γκολ και οδηγεί τη κούρσα των πρώτων σκόρερ.

Επίδειξη δύναμης έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης, με ηγέτη ξανά τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, επικρατώντας εύκολα με 4-0 της Οσασούνα στο «Μπερναμπέου», στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της LaLiga, ανεβαίνοντας ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ήταν εντυπωσιακή κατά διαστήματα και πήρε τους τρεις βαθμούς με τα γκολ των Μπέλιγχαμ (9′, 54′), Βινίσιους (65′) και Χοσέλου (70′).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Νωρίτερα η εκπληκτική φέτος Τζιρόνα νίκησε και στην έδρα της Κάντιθ με 1-0. Αυτή ήταν η έβδομη φετινή νίκη για τη μεγάλη έκπληξη της φετινής σεζόν στην Ισπανία!

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Γκαρθία στο 59ο λεπτό, αλλά αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι αναγκάστηκαν να παίξουν μόλις από το 10′ με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ματσίς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Αλμερία 3-0

(10΄ Γκουρουθέτα, 63΄ Γκαρθία, 81΄ Σανσέτ)

Κάντιθ-Τζιρόνα 0-1

(59′ Γκαρθία)

Ρεάλ Μαδρίτης-Οσασούνα 4-0

(9′, 54′ Μπέλιγχαμ, 65′ Βινίσιους, 70′ Χοσέλου)

Μαγιόρκα-Βαλένθια 1-1

(5′ Nτάνι Ροντρίγκεθ, 45+2 Ντιέγκο Λόπεζ)

Σεβίλη-Ράγιο Βαγεκάνο 7/10

Βιγιαρεάλ-Λας Πάλμας 8/10

Ατλέτικο Μαδρίτης-Σοσιεδάδ 8/10

Αλαβές-Μπέτις 8/10

Θέλτα-Χετάφε 8/10

Γρανάδα-Μπαρτσελόνα 8/10

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!