Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή ή μη του Σάκα στο κρίσιμο ματς με τη Σίτυ.

Ο Μπουκάγιο Σάκα ήταν ο μεγάλος άτυχος της αναμέτρησης της Άρσεναλ κόντρα στη Λανς για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League.

Συγκεκριμένα, ο Σάκα βγήκε αλλαγή μόλις στο 34′ με τον Αρτέτα να κάνει λόγο για μυικό πρόβλημα του ποδοσφαιριστή. Όπως γίνεται αντιληπτό επικρατεί ανησυχία αναφορικά με τη συμμετοχή του ή μη στο ματς της Premier League με τη Μάντσεστερ Σίτυ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο προπονητής της Άρσεναλ, Αρτέτα δήλωσε ότι ο νεαρός διεθνής κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει να βρίσκεται σε ετοιμότητα και η συμμετοχή του θα κριθεί την Κυριακή (08/10), δηλαδή τη μέρα του αγώνα.

«Είναι πιθανό να αγωνιστεί. Ας δούμε την πρόοδο που θα έχει μέχρι την Κυριακή. Χρειάστηκε να φύγει από το γήπεδο και αυτά δεν είναι ποτέ καλά νέα. Πρέπει να δούμε την πορεία της αποκατάστασης του. Δεν είμαι γιατρός για να ξέρω ακριβώς την κατάσταση του, σας λέω ότι μου έχουν πει οι γιατροί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Έτσι, η συμμετοχή του ή μη σε αυτό το σημαντικο παιχνίδι θα κριθεί τελευταία στιγμή.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!