Μετά το 2021 ο Ματς Χούμελς ξανά επιστρέφει στην εθνική Γερμανίας υπό τις οδηγίες του Νάγκελσμαν.

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν είναι ο νέος προπονητής της Γερμανίας μέχρι το Euro 2024 του επόμενου έτους, που θα διεξαχθεί στην Γερμανία, αντικαθιστώντας τον Χάνσι Φλικ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της «μάνσαφτ» ανακοίνωσε τους παίκτες που θα πλαισιώσουν την αποστολή της εθνικής για τα φιλικά ματς στην άλλη άκρη του Ατλαντικού με ΗΠΑ και Μεξικό, την επόμενη εβδομάδα.

Στην πρώτη κλήση του περιλαμβάνεται και ο Ματς Χούμελς. Ο 34χρονος στόπερ της Ντόρτμουντ επανέρχεται στην εθνική ομάδα της χώρας του μετά το τελευταίο του ματς στις 29 Ιουνίου του 2021 και από τότε ο Χάνσι Φλικ δεν τον είχε ποτέ στις επιλογές του. Επίσης ο Νάγκελσμαν επανάφερε στην εθνική και τον Τόμας Μίλερ, ο οποίος δεν είχε παίξει ξανά μετά το Μουντιάλ στο Κατάρ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!