Ο Νίκος Γκάλης δεν θα μπορούσε να μη λείπει από το λαικό προσκύνημα που γίνεται στη Θεσσαλονίκη για τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Ο Νίκος Γκάλης δεν θα μπορούσε να μη λείπει από το λαικό προσκύνημα που γίνεται στη Θεσσαλονίκη για τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Συγκεκριμένα, η σωρός του Γιάννη Ιωαννίδη μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο Αλεξάνδρειο, λίγες ώρες πριν την ταφή του στον οικογενειάκο τάφο που υπάρχει στη Θέρμη. Ο Νίκος Γκάλης δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει από το Παλέ, σε αυτή τη στιγμή.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μάλιστα έκανε και δηλώσεις χαρακτηρίζοντας τον «Ξανθό» σαν μεγάλο αδελφό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι μεγάλη η συγκίνηση. Αν μπορούσα να χαρακτηρίσω τον Γιάννη με μία κουβέντα, θα έλεγα ότι ήταν άντρας. Ό,τι είχε να σου πει στο έλεγε απευθείας στο πρόσωπό σου. Είε όραμα από μικρό παιδί να κάνει τον Άρη μεγάλη ομάδα και το κατάφερε. Τον είχα σαν μεγάλο αδερφό. Έβαζε την ομάδα πάνω από τον εαυτό του. Ήταν σπουδαίος άνθρωπος.

Είναι δύσκολη μέρα και για εμένα και για όλους τους Αρειανούς. Θέλω να ευχηθώ συλλυπητήρια, στην οικογένειά του. Ήταν δάσκαλος, μας έδινε πολλές συμβουλές. Είχαμε πάρα πολλές καλές στιγμές μαζί, πολλές χαρές και πολύ λίγες λύπες. Είναι αλήθεια, ούτε εγώ, ούτε εκείνος μπορούσαμε την ήττα. Μπορεί μερικοί να τον κατηγορούσαν για τον τρόπο του, αλλά όπως σας είπα ήταν ευθύς και αυτό το σεβόμουν».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!