Ο Ζίβκοβιτς με έξυπνη εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά δίνει προβάδισμα στον ΠΑΟΚ κόντρα στην Άιντραχτ.

Ο ΠΑΟΚ παίρνει προβάδισμα στην αναμέτρηση με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με το απευθείας φάουλ του Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση καθώς αυτό είναι το 8ο γκολ ως τώρα και το 4ο στην Ευρώπη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο πρώτο διάστημα του αγώνα επιβεβαιώνεται η τακτική προσέγγιση του ΠΑΟΚ που έχει αφήσει την μπάλα σε γερμανικά πόδια, πιέζει ψηλά και προσπαθεί να φτάσει με καλές προϋποθέσεις στην εστία της Άιντραχτ.

Ενώ νωρίτερα σε αντεπίθεση ακυρώθηκε για χιλιοστά το γκολ του Σαμάτα.

Στη φάση του γκολ ο Σέρβος εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, ο Σαματά έκανε κίνηση να βρει την μπάλα, αυτή πέρασε απ’ όλους και
κατέληξε στα δίχτυα του Τραπ.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο