Ο αμυντικός της Νιούκαστλ, Νταν Μπερν, δήλωσε ότι φοβάται πως θα... ξυπνήσει και θα δει ότι η νίκη με 4-1 επί της Παρί Σεν Ζερμέν ήταν όνειρο.

Ο αμυντικός της Νιούκαστλ, Νταν Μπερν, δήλωσε ότι φοβάται πως θα… ξυπνήσει και θα δει ότι η νίκη με 4-1 επί της Παρί Σεν Ζερμέν την Τετάρτη ήταν απλώς ένα όνειρο με τον ίδιο να σκοράρει το πρώτο του γκολ στο Champions League.

Οι Μπερν, Αλμιρόν, Λόνγκσταφ και Σαρ σκόραραν για τη Νιούκαστλ, που πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση και ανέβηκε στην πρώτη θέση του 6ου ομίλου της διοργάνωσηε με τέσσερις βαθμούς. 

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει», είπε ο Μπερν στο TNT Sports. «Έμεινα ελεύθερος από την Φούλαμ σε ηλικία 25 ετών. Είμαι πολύ υπερήφανος που κατάφερα να επιστρέψω και να παίξω ποδόσφαιρο στο Champions League. Είναι σαν όνειρο. Περιμένω κάποιον να μας ξυπνήσει. Περιμένω να σκάσει η φούσκα».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο μέσος Λόνγκσταφ δήλωσε επίσης υπερήφανος που αυτός και ο Μπερν, δύο παίκτες από την ακαδημία της Νιούκαστλ, μπήκαν στο φύλλο αγώνα.

«Είναι μεγάλη νύχτα», είπε. «Νομίζω ότι ξέραμε πως η ατμόσφαιρα θα ήταν ξεχωριστή, αλλά το να καταφέρουμε ο “Burny” και εγώ να σκοράρουμε σε μια βραδιά όπως η σημερινή είναι αρκετά σουρεαλιστικό».

Ο προπονητής της Νιούκαστλ Έντι Χάου ήταν… γεμάτος επαίνους για την ομάδα του μετά τον πρώτο εντός έδρας αγώνα των «ανθρακωρύχων» στο Champions League από το 2003.

«Νομίζω ότι συλλογικά το πνεύμα και η ενέργειά μας ήταν εξαιρετικά», είπε ο Χάου.

«Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο από το επιθετικό πρέσινγκ, που είναι χαρακτηριστικό μας όταν παίζουμε καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να σκάψουμε βαθιά και να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στον τερματισμό».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!