Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο την Άιντραχτ στην Τούμπα και ο αρχηγός της ομάδας Αντρέ Βιεϊρίνια μίλησε για το εν λόγω ματς.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο την Άιντραχτ στην Τούμπα και ο αρχηγός της ομάδας Αντρέ Βιεϊρίνια μίλησε για το εν λόγω ματς.

Μάλιστα, αναφέρθηκε στα γκολ που δέχεται ο Δικέφαλος στις καθυστερήσεις, αλλά και τον ευρωπαϊκό στόχο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βιεϊρίνια:

«Είναι μία δυνατή ομάδα η Άιντραχτ, αυτό έχουμε αύριο, δεν έχουμε άλλες γερμανικές ομάδες. Είναι μία ομάδα που πριν από δύο χρόνια κατέκτησε το Europa League, αυτό τα λέει όλα πρέπει να είμαστε στον καλύτερό μας εαυτό για να παλέψουμε.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Δεν έχω κάτσει αν δω τα νούμερα. Θυμάμαι πως κάθε παιχνίδι μαζί τους ήταν δύσκολο. Αύριο θα είναι διαφορετικό παιχνίδι, ξέρουμε ότι δεν περνάει την καλύτερη περίοδο, αλλά είναι μία ομάδα η οποία θα πρέπει να περιμένουμε πολύ δυνατή.

Είμαστε πιο έμπειροι ως ομάδα και παίκτες, μας βοηθούν αυτοί που ήρθαν και οι περσινοί, αύριο θα είναι μία ομάδα που θα δώσει το 100% για το αποτέλεσμα.

Φυσικά, είναι κάτι που πρέπει να σκεφτόμαστε και να δουλέψουμε, είμαστε έμπειροι ομάδα και παίκτες, δεν πρέπει να ξαναγίνει στο μέλλον. Μας έχει κοστίσει βαθμούς αυτό, γι’ αυτό είμαστε μακριά από την πρώτη θέση. Αύριο είναι άλλο παιχνίδι, να είμαστε συγκεντρωμένοι όχι 90 λεπτά, αλλά 95 και 96’».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!