Η εξόδιος ακολουθία του Γιάννη Ιωαννίδη θα πραγματοποιηθεί στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης την Παρασκευή.

Στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης θα κηδευτεί την Παρασκευή (6/10, 17:00) ο Γιάννης Ιωαννίδης. ιωαννίδη

Παραμονή της ταφής (5/10, 12:00) θα πραγματοποιηθεί η επιμνημόσυνη δέηση στον Άγιο Ιωάννη Βούλας, προκειμένου να πουν το τελευταίο «αντίο» στον «Ξανθό» συγγενείς, φίλοι και γενικά άνθρωποι του αθλητισμού, που δεν θα μπορέσουν να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για την εξόδιο ακολουθία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πλήθος κόσμου αναμένεται να πει το τελευταίο αντίο στον «Ξανθό» του ελληνικού μπάσκετ. Συγγενείς, φίλοι αθλητές και άτομα από την πολιτική σκηνή αναμένεται να «χαιρετήσουν» τον Γιάννη Ιωαννίδη. Έναν άνθρωπο που συνέδεσε το όνομά του με τον Άρη Θεσσαλονίκης, τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής της μεγάλης ομάδας των Νίκου Γκάλη και Παναγιώτη Γιαννάκη αλλά και ως προπονητής του Ολυμπιακού για έξι χρόνια.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!