Ο Δήμος Ντικούδης βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή του ΕΟΚ Web Radio και μίλησε για την εποχή Βασίλη Σπανούλη στην Εθνική ομάδα.

Ο Δήμος Ντικούδης βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή του ΕΟΚ Web Radio και μίλησε για την εποχή Βασίλη Σπανούλη στην Εθνική.

Συγκεκριμένα, ο  Ντικούδης στάθηκε στην πρόσληψη του Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο της Εθνικής Ανδρών. Παράλληλα, τόνισε πως περιμένει συστράτευση στο προ-ολυμπιακό τουρνουά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Έχοντας πλέον και το Βασίλη στο team της Ομοσπονδίας, σαν τον άνθρωπο που είναι το νούμερο 1 στο κομμάτι της προπονητικής και της θέσης ως προπονητής της Εθνικής, είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό και μεγάλο αυτό που πάμε να κάνουμε.

Ο Βασίλης υπήρξε ηγέτης σαν αθλητής, έρχεται πάλι σε μια ηγετική θέση και οφείλουμε να κάνουμε ένα πολύ δυνατό team όλοι μας, να εργαστούμε, να συνεργαστούμε, έτσι ώστε να φέρουμε υγεία, καλά αποτελέσματα, σύμπνοια και έμπνευση στην Εθνική Ανδρών.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πρέπει να το περάσει αυτό. Νομίζω είναι μεγάλο στοίχημα για τον Βασίλη και είναι ένα απ’ τα μεγάλα προσόντα του.

Πέρα απ’ το πόσο κάλος μπορεί να είναι ένας προπονητής στα συστήματα και στο πώς θα στήσει μια ομάδα στο παρκέ, το πάθος που θα εμπνεύσει, η συμπεριφορά του στην προπόνηση απέναντι στους παίκτες, η ομιλία του, η κατ’ ιδίαν συζητήσεις και το πώς παθιάζεται στον πάγκο, είναι πάρα πολύ σημαντικά.

Συνδυαστικά με το περσινό καλοκαίρι που δεν υπήρχε αυτή συστράτευση για πολλούς και διάφορους λόγους και με την έλευση του Βασίλη, ο οποίος εμπνέει κι έχει ξεκινήσει επαφές με παίκτες, πρέπει και όλοι θέλουμε να πάμε στη συστράτευση.

Είμαστε πολύ μακριά ακόμη απ’ τα πρώτα παιχνίδια του Φεβρουαρίου και ακόμη πιο μακριά απ’ το επόμενο καλοκαίρι, αλλά η αίσθηση όλων είναι ότι θα έχουμε μια συστράτευση φέτος».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!