Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, δήλωσε ότι ανησυχεί για τη διαθεσιμότητα του Μπουκάγιο Σάκα για το ματς με την Σίτι.

Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, δήλωσε ότι ανησυχεί για τη διαθεσιμότητα του Μπουκάγιο Σάκα για τον αγώνα πρωταθλήματος της Κυριακής με τη Μάντσεστερ Σίτι, αφού ο διεθνής επιθετικός αποχώρησε τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο της ήττας από την Λανς (2-1) για το Champions League.

Ο Σακά αντικαταστάθηκε από τον Φάμπιο Βιέιρα στο 34ο λεπτό του αγώνα της Τρίτης και ο Αρτέτα είπε ότι το μυϊκό πρόβλημα ήταν «αρκετά μεγάλο ώστε να μην μπορεί να συνεχίσει στο ματς και αυτό είναι προφανώς ανησυχητικό για εμάς».

Ο 22χρονος άσος, έφυγε κουτσαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο στη νίκη της Άρσεναλ επί της Μπόρνμουθ (4-0) το Σάββατο για το πρωτάθλημα, που ήταν η 87η διαδοχική του συμμετοχή στην Premier League.

Πριν από αυτό, είχε ξεκουραστεί για την αναμέτρηση με την Μπρέντφορντ στο Λιγκ Καπ την περασμένη εβδομάδα, καθώς είχε χτυπήσει στην εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με την Τότεναμ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ερωτηθείς αν μετάνιωσε που ξεκίνησε τον Σακά εν μέσω προβλημάτων τραυματισμού, ο Αρτέτα είπε: «Όχι, ήταν απλά ένα χτύπημα τις προάλλες και το είχε ξεπεράσει πλήρως…

Οι προηγούμενοι τραυματισμοί του Σακά ήταν μικροχτυπήματα. Δεν είχε χάσει παιχνίδια. Του δώσαμε ένα διάλειμμα κόντρα στην Μπρέντφορντ στο Λιγκ Καπ, και αυτό ήταν όλο».

Ο Αρτέτα έχει επικριθεί επειδή δεν ξεκουράζει αρκετά συχνά τον Σακά, αλλά ο Ισπανός προπονητής είπε ότι όλοι οι παίκτες ήθελαν να παίξουν εναντίον της Λανς.

«Ήταν μια μεγάλη βραδιά στο Champions League», πρόσθεσε και συνέχισε: «Ζωγράφισα μια εικόνα. Το σενάριο, το είδος του παιχνιδιού που θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε σήμερα και όλοι το ήξεραν. Αλλά στο Champions League Λιγκ είναι τόσο δύσκολο να νικήσεις. Και σήμερα πήραμε ένα μεγάλο μάθημα. Πολύ μεγάλο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!