Ο Σβιάτοσλαβ Μίχαϊλιουκ αναφέρθηκε στη μοναδική πρόταση που είχε από την Ευρώπη και συγκεκριμένα τον Παναθηναϊκό.

Ο Σβιάτοσλαβ Μίχαϊλιουκ είναι και επίσημα μέλος των Μπόστον Σέλτικς.

Στο πλαίσιο μάλιστα της Media Day ο Ουκρανός guard αναφέρθηκε στη νέα χρονιά. Παράλληλα, τόνισε πως το καλοκαίρι είχε μια πρόταση από την Ευρώπη «δείχνοντας» ουσιαστικά τον Παναθηναϊκό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Συγκεκριμένα δήλωσε: 

«Υπήρχαν προτάσεις στο τραπέζι. Αξιολόγησα τι ήταν το καλύτερο για μένα. Είμαι μέρος κάτι πολύ ξεχωριστού, έχουμε καλές ευκαιρίες και νιώθω πως είμαι ακόμα παίκτης του NBA, ανήκω στο NBA και συνεχίζω την πορεία μου».

Θυμίζουμε πως η περίπτωση του Μίχαϊλιουκ είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για να τον εντάξει στο ρόστερ του το φετινό καλοκαίρι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.