Ο Στεφ Κάρι αφήνει για λίγο την... σπυριάρα και τα παρκέ αφού ανέλαβε την παραγωγή ντοκιμαντέρ για τον Mac Dre.

Ο Στεφ Κάρι, ο οποίος θεωρείται ο καλύτερος σουτέρ στην ιστορία της Εθνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης των ΗΠΑ (ΝΒΑ) ανέλαβε την παραγωγή ντοκιμαντέρ για τον Mac Dre.

Σύμφωνα με το Billboard το νέο ντοκιμαντέρ θα αφηγείται τη ζωή του Mac Dre, ράπερ και μουσικού παραγωγού από το Βαλέχο στην περιοχή του Κόλπου του Σαν Φρανσίσκο, που πρωτοστάτησε στο υποείδος που είναι γνωστό ως hyphy. Ο Mac Dre ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του ’80, πέρασε μερικά χρόνια στη φυλακή για συνωμοσία για διάπραξη ληστείας. Στην πορεία, άρχισε να γράφει πιο χορευτική μουσική, μετακόμισε στο Σαν Φρανσίσκο και ίδρυσε την εταιρεία Thizz Entertainment.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το 2004, ο Mac Dre πυροβολήθηκε στο Κάνσας Σίτι σε ηλικία 34 ετών. Η δολοφονία του παραμένει ανεξιχνίαστη.

Ο Στεφ Κάρι και ο Έρικ Πέιτον, ο συνιδρυτές της εταιρείας πολυμέσων Unanimous Media, συνεργάζονται με τη μητέρα του Mac Dre, Βάντα Σαλβάτο για την παραγωγή του ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την κληρονομιά του ράπερ.

Σε δήλωσή τους στο Billboard, ο Στεφ Κάρι και ο Έρικ Πέιτον αναφέρουν: «Ο Mac Dre είναι ένα πολιτιστικό σύμβολο που άσκησε τεράστια επίδραση στην περιοχή του Σαν Φρανσίσκο και ευρύτερα μέσω της μουσικής και της πρωτοποριακής του δημιουργικότητας. Είναι τιμή μας που συνεργαζόμαστε με την απίστευτη μητέρα του Mac Dre, Βάντα, για να αφηγηθούμε την ιστορία της ζωής του γιου της με σεβασμό και αξιοπρέπεια για τους θαυμαστές, την κοινότητα του Σαν Φρανσίσκο και τους λάτρεις της μουσικής».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!