Ο Άκης Μάντζιος εμφανίστηκε απογοητευμένος μετά την ισοπαλία του Άρη με την Κηφισιά.

Ο Άκης Μάντζιος εμφανίστηκε απογοητευμένος μετά την ισοπαλία του Άρη με την Κηφισιά. Μάλιστα, στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Nova, στάθηκε στην κούραση των παικτών του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άκης Μάντζιος:

«Δεν ήρθε η νίκη ενώ ξεκινήσαμε καλά και βάλαμε γκολ νωρίς. Στο δεύτερο δεν ήμασταν καλοί. Φάνηκε η έλλειψη φρεσκάδας. Χάσαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να κλειδώσουμε το ματς, δεχτήκαμε γκολ ισοφάρισης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Είναι ένα αρνητικό αποτέλεσμα που πρέπει να αποδεχθούμε. Μας επηρεάζει ψυχολογικά. Θέλαμε να κερδίσουμε, είναι ένα αποτέλεσμα που δεν είναι καλό για εμάς, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε και να δουλέψουμε στην διακοπή».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!