Ο Ναζ Μήτρου-Λόνγκ μίλησε για τις συνθήκες που επικρατούν στην Ζαλκίρις και αναφέρθηκε και σε αυτές της Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Ναζ Μήτρου-Λόνγκ ανήκει από αυτό το καλοκαίρι στο δυναμικό της Ζαλκίρις.

Στο πλαίσιο αυτό, μίλησε σε Μέσο της Λιθουανίας και τόνισε πως οι συνθήκες της Ζαλκίρις είναι πιο ευνοϊκές από ότι στην Αρμάνι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ναζ:

«Το κλίμα και το σύστημα που υπάρχει στη Ζαλγκίρις με εννοεί περισσότερο. Μπορώ να επιτεθώ, να δώσω ενέργεια στην ομάδα και να παίξω έχοντας ελευθερίες. Όπως όλοι άλλωστε..

Ο τρόπος που παίζει η ιταλική ομάδα έχει χτιστεί πάνω σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά όσον αφορά στους γκαρντ. Και δεν είμαι η κλασική περίπτωση πόιντ γκαρντ. Κάθε ομάδα όμως, έχει το στυλ της και ας μην ξεχνάμε πως έχουν περάσει πολύ σπουδαίοι παίκτες από το Μιλάνο που τα κατάφεραν μία χαρά». 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!