Ούτε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς γνωρίζει το πότε θα επιστρέψει στην ενεργό δράση ο Νεμάνια Μπιέλιτσα.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς έχει προετοιμάσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο τον Ερυθρό Αστέρα για την έναρξη της Euroleague.

Ωστόσο, η προετοιμασία αυτή γίνεται μετ’ εμποδίων καθώς ο Νεμάνια Μπιέλιτσα παραμένει στα πιτς τον τελευταίο καιρό. Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ιβάνοβιτς ο παίκτης είναι άγνωστο για το πότε θα επιστρέψει.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο έμπειρος τεχνικός:

«Καλύτερα να σας μιλήσει το ιατρικό τιμ για το θέμα. Πραγματικά δεν ξέρω πότε θα γυρίσει».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νεμάνια Μπιέλιτσα επέστρεψε φέτος στον Ερυθρό Αστέρα και φόρεσε ξανά τα ερυθρόλευκα έπειτα από τη διετία 2008-10 όμως δεν συμπεριλήφθηκε στο ρόστερ των Σέρβων για τη EuroLeague λόγω του νέου τραυματισμού του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!