Με τους εκπροσώπους της Ιταλίας στο Champions League να δίνουν παιχνίδια σήμερα, συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Serie A.

Με τους εκπροσώπους της Ιταλίας στο Champions League να δίνουν παιχνίδια σήμερα (30/9), συνεχίζεται το διάστημα 30 Σεπτεμβρίου-2 Οκτωβρίου η Serie A, με τις αναμετρήσεις για την 7η αγωνιστική.

Το πιο ενδιαφέρον είναι αυτό που διεξάγεται στο Σαν Σίρο ανάμεσα στη Μίλαν και τη Λάτσιο, με τους «ροσονέρι» να χρειάζονται το «τρίποντο» (σ.σ. θα είναι η τρίτη διαδοχική επιτυχία για την ομάδα του Στέφανο Πιόλι), προκειμένου να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας, και τους «μπιανκοτσελέστι» να «κυνηγούν» τη δεύτερη σερί νίκη τους, για να «αναρριχηθούν» στην κατάταξη.

Οι δύο «μονομάχοι» έχουν, όμως, στο… πίσω μέρος του μυαλού τους και το Champions League, καθώς την προσεχή Τετάρτη (4/10) η Μίλαν αντιμετωπίζει στο Ντόρτμουντ την Μπορούσια, ενώ η Λάτσιο αναμετράται στη Γλασκώβη με τη Σέλτικ.

Από την πλευρά της, η -έτερη «συγκάτοικος» της κορυφής- Ίντερ αντιμετωπίζει στο Σαλέρνο τη Σαλερνιτάνα και θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες, μετά την πρώτη ήττα που γνώρισε στο πρωτάθλημα, μεσοβδόμαδα από τη Σασουόλο, προκειμένου να στρέψει στη συνέχεια την προσοχή της στον αγώνα με την Μπενφίκα (3/10).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Με τη σειρά της, η πρωταθλήτρια Νάπολι αντιμετωπίζει τη Λέτσε στο «Βία ντελ Μάρε», στην αναμέτρηση που «ανοίγει την αυλαία» της 7ης ημέρας, με στόχο να «κλειδώσει» όσο το δυνατόν νωρίτερα τους τρεις βαθμούς, καθώς ακολουθεί την προσεχή Τρίτη (3/10) η σπουδαία αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».

Στο μεταξύ, Αταλάντα και Γιουβέντους «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» στο Μπέργκαμο με… μίνιμουμ «έπαθλο» να διατηρηθούν στην τρίτη θέση της κατάταξης, με τους «νερατζούρι» από το Μπέργκαμο να μετρούν δύο σερί νίκες και τη «βέκια σινιόρα» να προέρχεται από το «τρίποντο» κόντρα στη Λέτσε.

Τέλος, η Ρόμα υποδέχεται τη Φροζινόνε με στόχο να ξεπεράσει την κακή «εκκίνησή» της στη Serie A, καθώς η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο έχει απολογισμό μια νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες στα έξι παιχνίδια έχει δώσει έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στη Serie A 

Λέτσε-Νάπολι 30/09

Μίλαν-Λάτσιο 30/09

Σαλερνιτάνα-Ίντερ 30/09

Μπολόνια-Έμπολι 01/10

Ουντινέζε-Τζένοα 01/10

Αταλάντα-Γιουβέντους 01/10

Ρόμα-Φροζινόνε 01/10

Σασουόλο-Μόντσα 02/10

Τορίνο-Βερόνα 02/10

Φιορεντίνα-Κάλιαρι 02/10

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!