Ο Λευτέρης Πετρούνιας τα κατάφερε και προκρίθηκε στο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Αμβέρσας.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε αυτό που έπρεπε και προκρίθηκε στο τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Αμβέρσα.

Συγκεκριμένα, ο Πετρούνιας αγωνίστηκε στον δεύτερο προκριματικό όμιλο και έλαβε 14,900 βαθμούς. Ο βαθμός δυσκολίας του προγράμματος του Πετρούνια είναι 6,3 κάτι που ενδεχομένως θα αλλάξει στον τελικό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 7 Οκτωβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό το τουρνουά δίνει πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού. Ειδικότερα, ένας αθλητής σε κάθε όργανο ή εναλλακτικά ο πρώτος επιλαχών, εφόσον ο κορυφαίος του τελικού έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση από την ομαδική κατάταξη θα συμμετέχει του χρόνου στο Παρίσι.

Ας ελπίσουμε λοιπόν στο Μεγάλο Τελικό του επόμενου Σαββάτου ο Έλληνας Ολυμπιονίκης να έχει κερδίσει το εισιτήριο για το Παρίσι.

Δείτε τη προσπάθεια του Έλληνα αθλητή:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!