Στο πάθος και την αποφασιστικότητα που επέδειξαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, εστίασαν οι διοικητικοί ηγέτες της ομάδας, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Στο πάθος και την αποφασιστικότητα που επέδειξαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, εστίασαν οι διοικητικοί ηγέτες της ομάδας, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, μετά την κατάκτηση του Super Cup από τους Πειραιώτες. Οι «ισχυροί άνδρες» της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ στάθηκαν και στην κίνηση του Κώστα Παπανικολάου να κατεβάσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα από το βάθρο για να σηκώσει ο τεχνικός του Ολυμπιακού πρώτος το τρόπαιο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Αναλυτικά όσα δήλωσαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος στην κάμερα της ΕΡΤ:

– Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ιδανική αρχή σε μία νέα σεζόν, ξεκινάμε όπως τελειώσαμε πέρυσι. Μεγαλύτερη αξία ο τίτλος και η εμφάνιση και η νίκη απέναντι σε έναν ενισχυμένο Παναθηναϊκό και πολύ διαφορετικό από πέρυσι.

Νομίζω ότι υπήρχε μεγάλο πάθος από όλα τα παιδιά και πολύ υψηλό κίνητρο, στο πρώτο μέρος γράψαμε ιστορία, τα είδατε, δεν ξέρω πόσα ιστορικά ρεκόρ κάναμε που δεν έχουν ξανασυμβεί, όταν το κάνεις απέναντι στον Παναθηναϊκό έχουν μεγαλύτερη αξία.

Με την κίνησή τους να δώσουν στον Μπαρτζώκα να σηκώσει πρώτος το τρόπαιο δείχνει πόσο σέβονται τον προπονητή, αν δεν υπάρχει σεβασμός στον προπονητή δεν υπάρχει ομάδα. Να πετύχουμε τους στόχους μας, δεν έχεις συμβόλαιο με την επιτυχία, η ομάδα δίνει το παν και θα προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

– Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Δεν περίμενα τέτοια εμφάνιση ούτε τέτοια διαφορά, η ομάδα μπήκε αποφασισμένη, διαβασμένη, η ομάδα μας έχει τον ίδιο κορμό, ενισχυμένη στις θέσεις των παικτών που αποχώρησαν και θα πάμε και φέτος λίγο καλύτερα.

Το ότι ο Παπανικολάου άφησε τον προπονητή να σηκώσει πρώτος το τρόπαιο δείχνει πόσο ομάδα είμαστε, πόσο οι παίκτες πιστεύουν τον προπονητή, τον ρόλο, και στους ρόλους που ο προπονητής βάζει σε κάθε παίκτη, δείχνει πόσο τον σέβονται.

Στόχος οι τίτλοι στην Ελλάδα και το Final Four για να διεκδικήσουμε αυτό που αξίζαμε τα προηγούμενα χρόνια.

Αφιερώνω τον τίτλο στην ομάδα, στους παίκτες».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!