Με ανακοίνωσή της η ΑΕΚ γνωστοποίησε προς το κόσμο της να μην πάει στο «Γεντί Κουλέ» για το ματς της Δευτέρας με τον ΟΦΗ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει έκκληση στο κόσμο της ομάδας να μην πάει στο γήπεδο του ΟΦΗ.

Συγκεκριμένα, Η ΑΕΚ με ανακοίνωσή της ζήτησε από τους φίλους της ΑΕΚ να μην προσεγγίσουν το «Γεντί Κουλέ». Καθώς όπως τόνισε η ίδια ζήτησε από τον ΟΦΗ εισιτήρια για τη μεταξύ τους αναμέτρηση, όμως έλαβε αρνητική απάντηση από τους Κρητικούς, ενώ αντίστοιχα αρνητική ήταν και η εισήγηση της αστυνομίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Φίλοι της ΑΕΚ 

Σας ενημερώνουμε πως στο πλαίσιο των προβλεπόμενων διαδικασιών για τα ζητήματα ασφαλείας του αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε από την ΠΑΕ ΟΦΗ να της δοθούν εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της και να κρατηθεί κερκίδα γι΄αυτούς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ενημέρωσε ότι δεν θα διαθέσει εισιτήρια ή ξεχωριστή θύρα – κερκίδα για φιλάθλους της ΑΕΚ, πέρα των προβλεπόμενων προσκλήσεων επειδή έχει διαθέσει εισιτήρια διαρκείας σε όλες τις θύρες του γηπέδου κι επιπλέον επειδή η θύρα 6 θα μείνει κενή για λόγους ασφαλείας.

Μετά και την απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού για απαγόρευση οργανωμένης ή μεμονωμένης μετακίνησης φιλοξενούμενων φιλάθλων για το συγκεκριμένο ματς, σας ζητάμε την μέρα του αγώνα να μείνετε μακριά από το γήπεδο. Να μην επιχειρήσει κανείς να προσεγγίσει στην περιοχή που βρίσκεται αυτό, καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να βρει εισιτήριο και η παρουσία εκεί μόνο κινδύνους εγκυμονεί.

Κάναμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μπορέσουν οι φίλαθλοι μας να βρεθούν στο γήπεδο, αλλά αυτό στάθηκε αδύνατο. Ως εκ τούτου πρέπει να προστατέψουμε την ΑΕΚ με κάθε τρόπο και να σεβαστούμε τις σχετικές αποφάσεις».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!