Ο Μικέλ Αρτέτα θέλει να βλέπει την ομάδα του συνεχώς να κερδίζει ανεξαρτήτως αγώνα.

Η Άρσεναλ έχει δημιουργήσει ένα αήττητο σερί στη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, μια νοοτροπία που ο Μικέλ Αρτέτα θέλει να δει την ομάδα του να συνεχίζει να έχει, όποια προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσει.

Οι «κανονιέρηδες» μπορεί να είναι τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League, αλλά έχουν τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, μαζί με νίκες στο Champions League, το League Cup και «σήκωσαν» επίσης το Community Shield.

«Πρέπει να συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό, και αυτή είναι η νοοτροπία που θέλουμε σε κάθε παιχνίδι, να κερδίζουμε σε οποιοδήποτε πλαίσιο, και είχαμε ήδη πολύ διαφορετικά πλαίσια σε όλη αυτή τη σεζόν», είπε ο Αρτέτα μιλώντας σήμερα (29/9) στους δημοσιογράφους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αυτό θα συνεχίσει να αλλάζει και, όπως μπορείτε να δείτε τώρα, με τον αριθμό των καταστάσεων που έχουμε να αντιμετωπίσουμε στην ομάδα, με την αβεβαιότητα των παικτών, θα είναι ακόμη περισσότερο. Να παίζουμε κάθε τρεις μέρες. Να πρέπει να κερδίζουμε, να αγωνιζόμαστε σε τρεις διαφορετικούς αγώνες σε επτά ημέρες, και αυτή είναι η πρόκληση και είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε», πρόσθεσε.

Ο Ντέκλαν Ράις, ο οποίος τραυματίστηκε στο ημίχρονο στην ισοπαλία 2-2 με την Τότεναμ και αντικαταστάθηκε δεν έχει προπονηθεί ακόμα, όπως επίσης οι, Γκαμπριέλ Μαρτινέλι , Λεάντρο Τροσάρντ και Μπουκάγιο Σάκα.

Η Άρσεναλ θα ταξιδέψει αύριο (30/9) στο Μπόρνμουθ,  και θα αντιμετωπίσει τη Λανς  στο Champions League τρεις μέρες αργότερα:

«Η προσοχή μας είναι στην Μπόρνμουθ. Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν», τόνισε ο Αρτέτα.

Να σημειωθεί ότι το πρώτο παιχνίδι του Αρέτα ως προπονητής στην Άρσεναλ τον Δεκέμβριο του 2019 ήταν εκτός έδρας στη Μπόρνμουθ, ένα παιχνίδι που έληξε ισόπαλο 1-1:

«Πολλές αλλαγές, έχει περάσει καιρός, έχουν περάσει σχεδόν τέσσερα χρόνια από εκείνη τη στιγμή, μια πραγματικά ξεχωριστή. Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει, πολλά από αυτά είναι θετικά», τόνισε ο Ισπανός προπονητής.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!