Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για τον Τζρού Χόλιντεϊ.

Η τριπλή ανταλλαγή που έστειλε τον Ντέμιαν Λίλαρντ από τους Πόρτλαντ Μπλέιζερς στους Μιλγουόκι Μπακς προκάλεσε σοκ στο ΝΒΑ. Η κίνηση αλλάζει σημαντικά το backcourt του Μιλγουόκι, με τον Λίλαρντ να αντικαθιστά τον Τζρού Χόλιντεϊ ως συμπληρωματικός σούπερ σταρ των Μπακς στον δύο φορές MVP Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ενώ ο  Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι χαρούμενος που ο «Dame» έρχεται στο «Fiserv Forum», ο «Greek Freak» πιστεύει ότι η συγκεκριμένη κίνηση είναι γλυκόπικρη — κυρίως επειδή ο φίλος του, Χόλιντεϊ, θα παίξει σε άλλη ομάδα τη σεζόν που μας έρχεται.

Μιλώντας στον Κρις Χέινς του Bleacher Report, ο «Giannis» μίλησε εκτενώς για το πόσο σημαντικός είναι ο Χόλιντεϊ για αυτόν και πόσο απήλαυσε να είναι συμπαίκτης του τις τελευταίες τρεις σεζόν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο Τζρου είναι ο αδελφός μου για μια ζωή», είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και συνέχισε: «Αγαπώ την οικογένειά του. Τον αγαπώ. Τον εκτιμώ. Δεν του εύχομαι τίποτα άλλο εκτός από το καλύτερο. Με ευλόγησε με ένα πρωτάθλημα»

Ο Χόλιντεϊ, ένας εξαιρετικός αμυντικός με 20 πόντους ανά παιχνίδι, θεωρήθηκε ως το βασικό απόκτημα που ανέβασε τους Μπακς στην κορυφή του πρωταθλήματος το 2021. Το Μιλγουόκι τερμάτισε μια ξηρασία 50 ετών εκείνη τη σεζόν — και ο Γιάννης θέλει να βεβαιωθεί ότι ο δύο φορές All-Star θα έχει την τιμητική του.

«Πήγα στη μάχη μαζί του πολλές φορές», είπε στον Χέινς και κατέληξε: «Για το μπάσκετ. Για τα media. Αυτός ο τύπος είναι ο αδελφός μου για μια ζωή, και πάντα έτσι θα είναι. Θα ευδοκιμήσει όπου και αν καταλήξει».

Όσον αφορά στην απόκτηση του Λίλαρντ είπε: «Είμαι ενθουσιασμένος που πήραμε τον Dame. Μας δίνει την ευκαιρία να πάρουμε ένα πρωτάθλημα. Είμαι χαρούμενος για το επίπεδο του παίκτη που είναι. Μπορεί να σκοράρει ακόμη και στον ύπνο του και να σου αλλάξει τα φώτα με το σουτ του.

Είναι μια γλυκόπικρη μέρα για το Μιλγουόκι. Πήραμε τον Dame, που είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά χάσαμε ένα σπουδαίο παιδί. Ο Τζρου μάς πήγε στην Γη της Επαγγελίας. Είμαι δέκα χρόνια στο ΝΒΑ και ξέρω πως είναι μπίζνες, αλλά ο Τζρου πάντα θα είναι αδερφός μου.

Είναι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Όμως πρέπει να αφοσιωθούμε στον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Αυτό θέλει και ο Λίλαρντ. Είναι διψασμένος και θα μας δώσει ώθηση. Χαίρομαι πολύ που τον έχουμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!