Ένα ακόμα ευχάριστο νέο είχε ο Ματίας Αλμέιδα καθώς ο Ντομαγκόι Βίντα επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις της ΑΕΚ.

Ένα ακόμα ευχάριστο νέο είχε ο Ματίας Αλμέιδα καθώς ο Ντομαγκόι Βίντα επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις της ΑΕΚ. Φυσικά, αυτό σημαίνει πως μετά τους αρκετούς τραυματίες, στις τάξεις της «Ένωσης» έχουν ξεπεραστεί όλα τα προβλήματα και το μπλοκάκι των τραυματισμών έχει «αδειάσει».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Βίντα ξεπέρασε το πρόβλημα στα πλευρά που τον ταλαιπώρησε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και μπαίνει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.

Αυτό σημαίνει πως θα είναι διαθέσιμος για την αποστολή που θα ταξιδέψει την Κυριακή στην Κρήτη, για το ματς της Δευτέρας με τον ΟΦΗ. Έτσι, στη διάθεση της ΑΕΚ θα είναι και οι δύο βασικοί της κεντρικοί αμυντικοί κάτι που είναι πολύ σημαντικό ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!