Βόμβα μεγατόνων στο NBA. Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ μετακομίζει στους Μιλγουόκι Μπακς για να γίνει συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι Μιλγουόκι Μπακς πυροδότησαν βόμβα μεγατόνων με την απόκτηση του Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ο παίκτης είχε ενημερώσει τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς πως δεν θα παραμείνει στην ομάδα κι έτσι θα συνεχίσει την καριέρα του στους Μιλγουόκι Μπακς σε μια κίνηση που σοκάρει…

Σύμφωνα με τον Έιντριαν Βοϊναρόβσκι του ESPN, η ανταλλαγή περιλαμβάνει:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

– Oι Μιλγουόκι Μπακς παίρνουν τον Ντέιμιαν Λίλαρντ από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.
– Οι Μπλέιζερς παίρνουν τον μέχρι πρότινος βασικό γκαρντ των Μπακς, Τζρου Χόλιντεϊ, τον βασικό σέντερ των Σανς, Ντ’ Άντρε Έιτον, τον Τουμανί Καμαρά μαζί με ένα pick πρώτου γύρου του 2029.
– Οι Σανς παίρνουν τον Γιουσούφ Νούρκιτς, Νασίρ Λιτλ, Κίον Τζόνσον και Γκρέισον Άλεν.

Με αυτή την κίνηση, οι Μπακς δείχνουν με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο ότι ο στόχος τους παραμένει η κορυφή του NBA.

Σε 11 σεζόν στο NBA, όλες με τη φανέλα των Μπλέιζερς, ο Λίλαρντ μετράει 25.2 πόντους (37.2% στο τρίποντο και 89.5% στις βολές), 4.2 ριμπάουντ, 6.7 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 36.3 λεπτά σε 769 αγώνες.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!