Η απόκτηση του All-Star γκαρντ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Ντέιμιαν Λίλαρντ, από τους Μιλγουόκι Μπακς, συνέβαλε στο να ταρακουνηθεί το στοιχηματικό... τοπίο του ΝΒΑ.

Η απόκτηση του All-Star γκαρντ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Ντέιμιαν Λίλαρντ, από τους Μιλγουόκι Μπακς, μέσω συμφωνίας ανταλλαγής που περιελάμβανε και τους Φοίνιξ Σανς, συνέβαλε στο να ταρακουνήσει το στοιχηματικό… τοπίο του ΝΒΑ.

Οι Μπακς, που ήταν τρίτοι ή τέταρτοι μεταξύ των ομάδων με τις περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσουν το πρωτάθλημα 2023-24, αναρριχήθηκαν άμεσα στην κορυφή της λίστας στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Για παράδειγμα, η BetMGM, η οποία είχε τα «Ελάφια» μαζί στην τρίτη θέση με τους Σανς πριν από την ανταλλαγή, μετακίνησε το Μιλγουόκι στην κορυφή, ενώ οι υπερασπιστές του τίτλου Ντένβερ Νάγκετς υποχώρησαν στη δεύτερη θέση, με τους Μπόστον Σέλτικς τρίτους.

Υπενθυμίζεται ότι από τη συμφωνία η ομάδα του Πόρτλαντ θα λάβει τους Τζρου Χόλιντεϊ, Ντεάντρε Εϊτον, Τουμανί Καμαρά, ενώ οι Φοίνιξ Σανς θα αποκτήσουν τους Γιουσούφ Νούρκιτς, Νασίρ Λιτλ, Γκρέισον Άλεν και Κίον Τζόνσον.

Η πρώτη δήλωση του Ντέιμιαν Λίλαρντ μετά από το trade

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ έκανε μέσω Twitter την πρώτη του δήλωση μετά την μετακίνησή του στους Μιλγουόκι Μπακς.

«Για τους περιστασιακούς δεν θα μιλήσω, όμως για τους φανς των Μπλέιζερς και για την πόλη του Πόρτλαντ που πραγματικά λατρεύω, θα το κάνω. Και θα το κάνω με ειλικρίνεια. Μείνετε συντονισμένοι. Είμαι ενθουσιασμένος για το επόμενο κεφάλαιο με τους Μπακς» έγραψε ο 33χρονος σούπερ σκόρερ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!