H Μαρσέιγ αναζητώντας προπονητή μετά την αποχώρηση του Μαρθελίνο ήρθε σε συμφωνία με τον Τζενάρο Γκατούζο.

H Μαρσέιγ αναζητώντας προπονητή μετά την αποχώρηση του Μαρθελίνο ήρθε σε συμφωνία με τον Τζενάρο Γκατούζο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League βρήκε τον αντικαταστάτη του Ισπανού τεχνικού στο πρόσωπο του Ιταλού, ο οποίος έχει συμφωνήσει σχεδόν σε όλα με τη γαλλική ομάδα και σήμερα αναμένεται να πετάξει στη Μασσαλία για να επισημοποιηθεί η έναρξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Να σημειωθεί ότι ΑΕΚ και Μαρσέιγ θα αναμετρηθούν στις 26 Οκτωβρίου στο Βελοντρόμ και στις 9 Νοεμβρίου στην OPAP Arena.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!