Αρχίζει και μεγαλώνει η λίστα των τραυματιών της Άρσεναλ με τον Αρτέτα να τονίζει πως και ο Σάκα θα μείνει εκτός για τουλάχιστον δύο αγώνες.

Ο Μπουκάγιο Σάκα μπήκε στη λίστα τραυματιών της Άρσεναλ και είναι αμφίβολος για τους επόμενους δύο αγώνες της, δήλωσε σήμερα (26/9) ο Μίκελ Αρτέτα, ενόψει της αναμέτρησης του League Cup εναντίον της Μπρέντφορντ.

Ο Άγγλος επιθετικός σκόραρε στην εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Τότεναμ την Κυριακή, στην 86η διαδοχική του εμφάνιση στην Premier League, που αποτελεί ρεκόρ για την Άρσεναλ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Είναι μια πιθανότητα να μην αγωνιστεί με την Μπρένφορντ. Ήρθε κουτσαίνοντας μετά το παιχνίδι (κόντρα στην Τότεναμ), κάτι που δεν είναι ποτέ καλό σημάδι. Δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στην προπόνηση», είπε ο Αρτέτα, ο οποίος πρόσθεσε ότι ο μέσος Ντέκλαν Ράις δεν είχε επίσης προπονηθεί από τότε που βγήκε στο ημίχρονο στο ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου με πρόβλημα στην πλάτη, προσθέτοντας:

«Δεν μπορούσε να συνεχίσει το παιχνίδι και ελπίζω ότι δεν είναι κάτι πολύ μεγάλο. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι καλύτερα», πρόσθεσε.

Ο Ισπανός πρόσθεσε ότι οι, Λεάντρο Τροσάρντ, Γκάμπριελ Μαρτινέλι και Τόμας Πάρτεϊ δεν είναι επίσης διαθέσιμοι.

«Είναι μια μακρά λίστα. Είναι η κατάσταση που έχουμε αυτή τη στιγμή και χρειαζόμαστε παίκτες πίσω, αυτό είναι σίγουρο. Να αλλάξουμε 11 ή 12 παίκτες αύριο, δεν είναι μια πιθανότητα», είπε ο Αρτέτα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!