Η Μπράιτον, αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League, ξεκίνησε νωθρά όμως κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Ισόπαλο 2-2 έληξε το ντέρμπι του Λονδίνου μεταξύ της Αρσεναλ και της Τότεναμ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Premier League. Μπράιτον 

Η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα προηγήθηκε με το αυτογκόλ του Ρομέρο, αλλά οι «σπερς» ισοφάρισαν με τον Σον (42′), για να πάρουν ξανά την πρωτοπορία οι «κανονιέρηδες» με πέναλτι του Σάκα (54′), αλλά ο Σον είχε ξανά την απάντηση για την Τότεναμ, ισοφαρίζοντας ξανά στο 55ο λεπτό.

Η Μπράιτον, αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League, ξεκίνησε νωθρά τον αγώνα και βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Σολάνκε στο 25ο λεπτό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στη συνέχεια αφυπνίστηκε και κατάφερε να φθάσει στη νίκη με τα γκολ των Κερκέζ (αυτ.) και Μιτόμα (46′, 77′). Ο Ιάπωνας μπήκε ως αλλαγή στο β’ μέρος και ήταν αυτός που άλλαξε την ροή του αγώνα.

Η ομάδα του Ντε Τσέρμπι αγωνίστηκε με τους: Βερμπρούγκεν, Φέλτμαν, Ντανκ, Εστουπινιάν, Νταχούντ (74′ Μπαλεμπά), Γκίλμουρ, Αντιγκρά (88′ Λάμπτεϊ), Μπουανανότε (46′ Μιτόμα), Γουέλμπεκ (64′ Πέδρο) και Φέργκιουσον (46′ Φάτι).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο «Ανφιλντ» η Λίβερπουλ δυσκολεύτηκε, αλλά τελικά κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση της εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στο Europa League, Γουέστ Χαμ, και να πάρει τη νίκη με 3-1.

Οι «κόκκινοι» προηγήθηκαν με τον Σαλάχ (16′ πεν.), η ομάδα του Λονδίνου ισοφάρισε με τον Μπόουεν στο 42′, αλλά ο Νούνιες έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ στο 60ο λεπτό, με τον Ζότα να διαμορφώνει το τελικό σκορ (85′). Μπράιτον 

Η Γουέστ Χαμ αγωνίστηκε με τους: Αρεολά, Εμερσον, Αγκέρ, Ζουμά, Τσουφάλ, Αλβαρες, Σούτσεκ (74′ Φορνάλς), Πακετά (87′ Ινγκς), Γουόρντ-Πράουζ, Μπόουεν και Αντόνιο (74′ Κούντους).

Στο μεταξύ συνεχίζεται η αγωνιστική κρίση στην Τσέλσι, η οποία ηττήθηκε στο Λονδίνο από την Αστον Βίλα με 1-0, με το γκολ του Γουότκινς στο 73ο λεπτό. Να σημειωθεί πως οι «μπλε» αγωνίστηκαν από το 58′ με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Γκούστο.

Βαθμολογία

Standings provided by Sofascore
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!