Ο Κέμπα Γουόκερ δήλωσε στη Media Day της Μονακό ανυπόμονος για τη νέα χρονιά στην Ευρωλίγκα.

Από τις μεταγραφές που θορύβησαν φέτος το ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι η άφιξη του Κέμπα Γουόκερ στη Μονακό. Ο 4κης All star στο ΝΒΑ άφησε τον Ατλαντικό για τη νέα περιπέτεια της Ευρώπης.

Ο Γουόκερ αν ταιριάξει από νωρίς στο ευρωπαϊκό στυλ παιχνιδιού είναι ικανός να αλλάξεις τις ισορροπίες τόσο στη Μονακό αλλά και στην Ευρωλίγκα. Σήμερα η γαλλική ομάδα είχε την Media Day με όλους τους αστέρες των Μονεγάσκων να είναι παρόντες. Ειδικά η 4αδα στα γκαρντ με Μάικ Τζέιμς, Τζόρνταν Λόιντ, Έλι Οκόμπο και φυσικά Κέμπα Γουόκερ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Αμερικανός γκαρντ έστειλε ένα μήνυμα στην Ευρωλίγκα δηλώνοντας πως περιμένει πως και πως την έναρξη της χρονιάς.

«Γεια σε όλους, είμαι ο Κέμπα Γουόκερ στη Media Day της Μονακό. Η χρονιά στην Ευρωλίγκα ξεκινάει πολύ σύντομα και ανυπομονώ να σας δω όλους, τα λέμε σύντομα».

https://twitter.com/EuroLeague/status/1704820666329927704

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!