Ο Κανσέλο παραδέχτηκε πως η μετακίνηση στη Μπαρτσελόνα ήταν ρίσκο για την καριέρα του.

O Πορτογάλος αμυντικός, Ζοάο Κανσέλο, φόρεσε το καλοκαίρι τη φανέλα της Μπαρτσελόνα ως δανεικός από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο αθλητικός διεθυντής της ομάδας της Βαρκελόνης, Ντέκο, ξεκαθάρισε πως στη μεταγραφή αυτή δεν υπάρχει ρήτρα εξαγοράς όταν θα λήξει ο δανεισμός του το επόμενο καλοκαίρι, και ο Κανσέλο παραδέχτηκε πως η μετακίνηση αυτή ήταν ρίσκο για την καριέρα του:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Σίγουρα ήταν ρίσκο αυτή η μεταγραφή. Οταν έχασα τη θέση μου στη Σίτι και μετά δεν μπόρεσα να προσαρμοστώ στην Μπάγερν Μονάχου, ήρθε η πρόταση της Μπαρτσελόνα. Μια μεγάλη ακόμη πρόκληση και σίγουρα είναι ρίσκο όταν καλείσαι ν’ ανταποκριθείς σε τόσο μεγάλες προσδοκίες.

Πάντως ξεκίνησα καλά και με σκληρή δουλειά θα κάνω τα πάντα για να γίνω στη συνέχεια καλύτερος. Θέλω να μείνω και θα κάνω τα πάντα γι’ αυτό», τόνισε σχετικά ο 29χρονος ακραίος μπακ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!