Η Άρσεναλ αξίζει να αγωνίζεται στο Champions League αυτή τη σεζόν, δήλωσε σήμερα (19/9) ο Μικέλ Αρτέτα, καλώντας τον σύλλογο της Premier League να αξιοποιήσει στο έπακρο την επιστροφή του στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης,

Η Άρσεναλ αξίζει να αγωνίζεται στο Champions League αυτή τη σεζόν, δήλωσε σήμερα (19/9) ο Μικέλ Αρτέτα, καλώντας τον σύλλογο της Premier League να αξιοποιήσει στο έπακρο την επιστροφή του στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης μετά από έξι χρόνια απουσίας.

Η Άρσεναλ, η οποία επιστρέφει στο Champions League για πρώτη φορά μετά την περίοδο 2016-17, αντιμετωπίζει την PSV Αϊντχόφεν, τη νικήτρια του Europa League, Σεβίλλη και την Λανς στον 2ο όμιλο.

«Κάθε φορά που έβλεπα το Champions League και δεν ήμασταν εκεί, το ένιωθα… Αυτός ο σύλλογος πρέπει να είναι στο Champions League», είπε ο Αρτέτα στους δημοσιογράφους ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με την PSV στο «Emirates».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Είμαστε εδώ και τώρα πρέπει να το αξιοποιήσουμε στο έπακρο. Είναι πάντα μια διαδικασία μάθησης. Νομίζω ότι βελτιωθήκαμε σαν ομάδα, και αξίζουμε να είμαστε εδώ. Είμαστε περήφανοι και ενθουσιασμένοι. Έχει περάσει πολύς καιρός για τον σύλλογο από τότε που ήμασταν στη διοργάνωση, και για μένα είναι η πρώτη φορά ως προπονητής, οπότε ανυπομονώ πραγματικά για αυτό.»

Ο αγγλικός σύλλογος διασταυρώθηκε με την PSV στο περσινό Europa League, με τις δύο ομάδες να κερδίζουν τους αντίστοιχους εντός έδρας αγώνες τους στη φάση των ομίλων:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Πρέπει να το αντιμετωπίζουμε όπως κάθε άλλο παιχνίδι. Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σκληρούς αντιπάλους κάθε εβδομάδα στην Premier League. Δεν θα είναι διαφορετικά αύριο», είπε ο Αρτέτα. «Αύριο θα παίξουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Είναι συνηθισμένοι να κερδίζουν και θα είναι ένα πολύ δύσκολο τεστ, είμαι σίγουρος γι’ αυτό».

Η Άρσεναλ θα αγωνιστεί χωρίς τον επιθετικό Γκάμπριελ Μαρτινέλι, ο οποίος αναγκάστηκε να αποχωρήσει με μυϊκό τραυματισμό στη νίκη της στην Premier League με 1-0 στην Έβερτον την Κυριακή.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!