Ο παλαίμαχος πόιντ γκαρντ του ΝΒΑ, Γκίλμπερτ Αρίνας, δεν έκρυψε για ακόμα μία φορά την αντίθεσή του με τις πρακτικές των Γιούτα Τζαζ.

Ο παλαίμαχος πόιντ γκαρντ του ΝΒΑ, Γκίλμπερτ Αρίνας, δεν έκρυψε για ακόμα μία φορά την αντίθεσή του με τις πρακτικές των Γιούτα Τζαζ.

Και ειδικότερα, την τακτική της ομάδας να μην χρησιμοποιεί καθόλου μαύρους παίκτες στο ρόστερ της.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Η Γιούτα πρέπει να είναι η μόνη ομάδα όπου μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο λευκούς παίκτες. Όλοι μόνο ξένοι και λευκοί παίκτες. Δεν θέλω να βλέπω ομάδες που δεν έχουν καθόλου μαύρους παίκτες. Ξέρω ότι αυτό ακούγεται ρατσιστικό από τη μεριά μου», ανέφερε ο Γκίλμπερτ Αρίνας και πρόσθεσε:

«Αν η Γιούτα είχε μόνο λευκούς παίκτες, είμαι σίγουρος ότι κανείς δεν θα έλεγε τίποτα γι’ αυτό. Κανείς δεν πρόκειται να προσβληθεί με κάτι τέτοιο. Θα ήμασταν πραγματικά μια χαρά με αυτό»

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!