Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε στο στρατόπεδο της ΑΕΚ ενόψει του σημαντικού αγώνα με τη Μπράιτον την Πέμπτη.

Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε στο στρατόπεδο της ΑΕΚ ενόψει του σημαντικού αγώνα με τη Μπράιτον την Πέμπτη.

Συγκεκριμένα, ο Μουκουντί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς έχει υποστεί μία λοίμωξη και έτσι κρίθηκε αναγκαίο να κάνει πιο ειδικές εξετάσεις. Έτσι, αποφασίστηκε η εισαγωγή του στο Ιατρικό Κέντρο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Γίνεται αντιληπτό λοιπόν πως παραμένει ακόμα άνγωστο για το αν η ΑΕΚ μπορεί να τον υπολογίζει για το πρώτο της Ευρωπαικό αγώνα.

Εκτός από τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό, ο Ματίας Αλμέιδα δεν υπολογίζει ούτε τον τραυματία Ντομαγκόι Βίντα. Επιπλέον, δεν υπολογίζεται ούτε ο Κάλενς, ο οποίος δεν βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα. Έτσι, το πιθανότερο ο Αργεντινός προπονητής να παρατάξει την ομάδα του με δίδυμο στα στόπερ τους Μήτογλου – Χατζισαφί.

Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!