Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε για τον Λουκάκου και τα συναισθήματα του Βέλγου επιθετικού στην ομάδα.

Ο Ρομέλου Λουκάκου πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη  φανέλα της Ρόμα και ο Ζοζέ Μουρίνιο είπε ότι ο Βέλγος επιθετικός είναι χαρούμενος, καθώς ήρθε σε μια ομάδα που τον κάνει «να νιώθει ότι τον αγαπούν».

Ο Λουκάκου έφτασε στη Ρόμα ως δανεικός για μια σεζόν από την Τσέλσι και έχει βρει ξανά τον Μουρίνιο, ο οποίος συνεργάστηκε με τον 30χρονο στην ομάδα του δυτικού Λονδίνου και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Λουκάκου πέρασε την περασμένη σεζόν ως δανεικός στην Ίντερ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το 7-0 της Ρόμα στην έδρα της Έμπολι της χάρισε την πρώτη της νίκη στη σεζόν, με τον Λουκάκου να σημειώνει το έκτο γκολ στο 82ο λεπτό. Όταν ρωτήθηκε πώς ήταν ο Λουκάκου όταν…μετακόμισε στη Ρόμα, ο Μουρίνιο είπε: «Ευτυχισμένος».

«Ο Ρομέλου πρέπει να νιώθει ότι τον αγαπούν και τον θέλουν», πρόσθεσε. «Όταν ήρθε εδώ, κατάλαβε ότι η ομάδα χρειαζόταν έναν παίκτη σαν αυτόν. Νομίζω ότι είναι πολύ χαρούμενος. Του αρέσει να κερδίζει  αυτό είναι στη φύση του», πρόσθεσε.

Ο Μουρίνιο είπε επίσης ότι ξεκινώντας εξαιρετικά με τη Ρόμα είναι καλό για την εμπιστοσύνη του Βέλγου.

«Αυτό δεν ήταν μεγάλη υπόθεση για μένα. Ίσως ήταν για εκείνον, ξέρετε πώς είναι οι ποδοσφαιριστές, ειδικά οι επιθετικοί, ζουν για να σκοράρουν», πρόσθεσε.

«Είναι ένας έξυπνος παίκτης που από τότε που έφτασε έχει ξεκαθαρίσει ότι πρώτα και κύρια σημασία έχει να σκοράρει η Ρόμα, όχι να σκοράρει εκείνος».

Η Ρόμα ανέβηκε στη 12η θέση με τη νίκη και με τέσσερις βαθμούς μετά από  τέσσερα ματς. Στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Μολδαβίας Σέριφ Τιρασπόλ στο Europa League την Πέμπτη πριν επισκεφτούν την Τορίνο για το πρωτάθλημα την Κυριακή.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!