Ο Άκης Μάντζιος ήταν ικανοποιημένος από τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του κόντρα στον ΠΑΟΚ και τόνισε πως το επόμενο διάστημα η ομάδα θα είναι ακόμα καλύτερη.

Ο Άκης Μάντζιος ήταν ικανοποιημένος από τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του κόντρα στον ΠΑΟΚ και τόνισε πως το επόμενο διάστημα η ομάδα θα είναι ακόμα καλύτερη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA ο Άκης Μάντζιος:

«Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις. Δεν έγινε κλασική ευκαιρία. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο βάσει εικόνας παιχνιδιού. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν. Ήταν ένα παιχνίδι πέρα από ντέρμπι της πόλης, που όλοι αντιλαμβανόμαστε τι σημαίνει για την ομάδα μας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αυτά τα παιδιά, μέρα με τη μέρα, εβδομάδα με την εβδομάδα θα γίνονται ακόμα καλύτερα. Ο Άρης θα είναι καλύτερη ομάδα στο επόμενο διάστημα. Όταν έχεις στόχους, δεν μπορείς να δέχεσαι γκολ σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να βελτιώσουμε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού. Ανταποκριθήκαμε καλά. Σε κάθε παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι.

Είχαμε πολλά προβλήματα, που άρχισαν να εκδηλώνονται από χθες το απόγευμα. Δύο παιδιά από τον άξονα ήταν τραυματίες, άλλοι ανέτοιμοι κι έπρεπε να γίνει διαχείριση. Πήραμε έναν πόντο. Όσον αφορά στην ψυχολογία, είναι ένα ντέρμπι που πήραμε βαθμό. Όλοι θέλαμε να κερδίσουμε. Τουλάχιστον πήραμε έναν πόντο ψυχολογίας για τη συνέχεια».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!