Η τοιχογραφία του Κόμπι φέρει την υπογραφή ενός ντόπιου καλλιτέχνη, του Σλόε Μότιον. Τώρα όμως κινδυνεύει με...εξαφάνιση, όπως σημειώνει σχετικά η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport». 

Σε έναν τοίχο του Hardcore Fitness, βρίσκεται μια από τις πιο διάσημες τοιχογραφίες αφιερωμένη στον Κόμπι Μπράιαντ και την κόρη του Τζίτζι, που έχασαν τη ζωή τους τραγικά σε συντριβή ελικοπτέρου τον Ιανουάριο του 2020.

Η τοιχογραφία φέρει την υπογραφή ενός ντόπιου καλλιτέχνη, του Σλόε Μότιον. Τώρα όμως κινδυνεύει με…εξαφάνιση, όπως σημειώνει σχετικά η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport».

Η σύζυγος του Κόμπι, Βανέσα Μπράιαντ, ξεκίνησε πρόσφατα μια διαδικτυακή προσπάθεια για να αποτρέψει την καταστροφή της τοιχογραφίας που αγαπούν ιδιαίτερα οι φίλαθλοι των Λέικερς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο ιδιοκτήτης του κτιρίου θέλει να αφαιρέσει την τοιχογραφία μέχρι το τέλος του χρόνου. Προκειμένου  να μπορέσει να πουλήσει διαφημιστικό χώρο στον ίδιο τοίχο.

«Αν δεν το κάνω μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, με διαβεβαίωσε ότι θα το κάνει μόνος του», δήλωσε η υπεύθυνη του γυμναστηρίου Σεσίλια Μοράν.

«Αρνούμαι να το κάνω αυτό, δεν νομίζω ότι είναι σωστό και θέλω να παλέψω για αυτό που πιστεύω ότι είναι σωστό. Και σίγουρα δεν νομίζω ότι είναι σωστό να καταστρέψω κάτι που είχε τόσο τεράστιο αντίκτυπο σε τόσους πολλούς ανθρώπους».

Δεν άργησε να φτάσει η υποστήριξη από τη Βανέσα Μπράιαντ, η οποία με μια ιστορία στο Instagram ξεκίνησε διαδικτυακά την προσπάθεια για να σωθεί η τοιχογραφία. Ήδη  έχει συγκεντρώσει σχεδόν 60.000 υπογραφές και πλησιάζει το απαιτούμενο όριο των 75.000.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!