Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για τη διαδικασία των ελέγχων ντόπινγκ, με αφορμή τον πρόσφατο τετραετή αποκλεισμό της Σιμόνα Χάλεπ.

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για τη διαδικασία των ελέγχων ντόπινγκ, με αφορμή τον πρόσφατο τετραετή αποκλεισμό της Σιμόνα Χάλεπ.

Αναλυτικά όσα είπε η Μαρία Σάκκαρη:

«Ένα πράγμα που μπορώ να σας πω με βεβαιότητα είναι πως ο τρόπος που διαχειρίζονται κάθε κατάσταση με οποιονδήποτε παίκτη και οποιονδήποτε αθλητή, είναι απλά τρομακτικός. Θα φτάσουμε σ’ ένα σημείο που θα φοβόμαστε να πάρουμε ακόμα και ηλεκτρολύτες. Ευτυχώς, δεν ήμουν σε αυτή τη θέση. Ποτέ δεν θέλω να είμαι. Είμαι αρκετά προσεκτική σε ό,τι έχει να κάνει με τα συμπληρώματα, αλλά δεν ξέρω ακριβώς όλες τις λεπτομέρειες της διαδικασίας και τι γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες. Δεν ξέρω τι γίνεται, πραγματικά δεν έχω ιδέα».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Όταν ρωτήθηκε για το πως θα μπορούσε να βελτιωθεί η κατάσταση, είπε:

«Θα βελτίωνα σίγουρα την εφαρμογή εντοπισμού, του Whereabouts App, δηλαδή. Δεν λειτουργεί καλά, είναι τραγική. Υποτίθεται πως πρέπει να μας υπενθυμίζει το καθημερινό 60λεπτο (σ.σ. timeslot) το οποίο δηλώνουμε και στο οποίο είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε διαθέσιμοι για ελέγχους ντόπινγκ, αλλά αυτό δεν συμβαίνει. Προσπαθούν να τη βελτιώσουν, αλλά δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο, και ιδιαίτερα για εμάς, που ταξιδεύουμε πολύ σε σύγκριση με άλλους αθλητές είναι πολύ αγχωτικό. Ξυπνάω σχεδόν κάθε βράδυ για να χρησιμοποιήσω το μπάνιο. Αν αυτό είναι κοντά στο timeslot που έχω δηλώσει, σκέφτομαι απλώς “Να πάω; Να μην πάω; Μήπως να περιμένω να έρθουν;”».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!