Παρελθόν αποτελεί από την Βίρτους Μπολόνια ο Σέρτζιο Σκαριόλο με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του.

Παρελθόν αποτελεί από την Βίρτους Μπολόνια ο Σέρτζιο Σκαριόλο.

Αφορμή σε αυτό το αιφνίδιο «διαζύγιο» στάθηκαν οι πρόσφατες δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού αναφορικά με τον προυπολογισμό της ομάδας αλλά και την απομάκρυνση του Λούντμπεργκ.

Αναλυτικά τα όσα είχε δηλώσει ο Σκαριόλο:

«Θα πρέπει να ρωτήσετε τη διοίκηση, εκείνη μου έδωσε αυτή την ομάδα για να την κάνω ανταγωνιστική κάνοντας ό,τι είναι δυνατό με τα διαθέσιμα μέσα», είχε αναφέρει στις δηλώσεις του και είχε προσθέσει πως «Αναμφίβολα φέτος το ρόστερ έχει λιγότερο επιθετικό ταλέντο από πέρσι. Ο Λούντμπεργκ προπονείται καλά με την ομάδα, αλλά με απόφαση της διοίκησης δεν υπολογίζεται».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Βίρτους:

Η Βίρτους Μπολόνια ανακοινώνει την απόλυση του προπονητή Σέρτζιο Σκαριόλο.

Οι δηλώσεις του προπονητή στην συνέντευξη Τύπου στις 13 Σεπτεμβρίου, οι οποίες ακολούθησαν αυτές που είχε κάνει στις 27 Ιουνίου 2023, δυστυχώς υπονομεύουν την ηρεμία και τον ενθουσιασμό στο περιβάλλον της Βίρτους και την ομάδα που προετοιμάζεται για τις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις της για την νέα σεζόν, όπου έχει ως στόχο να πετύχει σημαντικά αποτελέσματα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Το club ανακοινώνει ότι επίσης ο πρώτος βοηθός, Αντρέα Ντιάνα, έχει μείνει επίσης ελεύθερος”.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!