Σκάνδαλο με απρόβλεπτες συνέπειες στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Σκάνδαλο με απρόβλεπτες συνέπειες στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τρεις ποδοσφαιριστές από τις κατώτερες ομάδες των Μαδριλένων, δύο από τη δεύτερη ομάδα και ένας τρίτος από την τρίτη, συνελήφθησαν από την Πολιτοφυλακή για φερόμενη υπόθεση αποκάλυψης μυστικών σεξουαλικής φύσης, όπως αποκάλυψε σήμερα (14/9) η ιστοσελίδα «El Confidencial».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Την έρευνα διενεργεί η Δικαστική Αστυνομία της Πολιτικής Φρουράς της Λας Πάλμας. Προς το παρόν δεν έχουν αποκαλυφθεί τα ονόματα των παικτών που συνελήφθησαν για το φερόμενο έγκλημα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες της «El Confidencial», ίσως υπάρχουν παίκτες από την πρώτη ομάδα που θα μπορούσαν επίσης να έχουν εμπλακεί στο σκάνδαλο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ρεάλ Μαδρίτης. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.