Η Καμίλα Οσόριο δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τον αγώνα της με την Μαρία Σάκκαρη λόγω τραυματισμού και έτσι η Ελληνίδα προκρίθηκε στα προημιτελικά του Σαν Ντιέγκο.

Η επιστροφή για την Μαρία Σάκκαρη στο κορτ, μετά τον αποκλεισμό της στον πρώτο κιόλας γύρο του US Open και το ξέσπασμα της Ελληνίδας πρωταθλήτριας που ακολούθησε, συνοδεύτηκε με πρόκριση επί της Καμίλα Οσόριο στον τρίτο γύρο του τουρνουά του Σαν Ντιέγκο.

Μια πρόκριση που ήρθε σχετικά άκοπα για την 28χρονη, καθώς ενώ πήρε το πρώτο σετ με 6-3 (κάνοντας μπρέικ στο σερβίς της Κολομβιανής στο 8ο game), στο δεύτερο κι ενώ το ματς ήταν ισόπαλο με 2-2, η Οσόριο αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού κι ως εκ τούτου η Σάκκαρη βρέθηκε στην φάση των προημιτελικών της διοργάνωσης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η σημερινή ήταν η δεύτερη φορά που βρέθηκαν αντιμέτωπες στο κορτ οι δύο τενίστριες, με την Σάκκαρη να κάνει το 2Χ2, καθώς είχε νικήσει την 21χρονη Οσόριο και στο τουρνουά του Νότιγχαμ (γρασίδι) το 2022 με 6-2, 6-3.

Στην φάση των «8» η Μαρία Σάκκαρη θα παίξει με τη νικήτρια της αναμέτρησης που είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 23:30 (ώρα Ελλάδας), ανάμεσα στην Έμα Ναβάρο και στην Αλιακσάντρα Σάσνοβιτς (αμφότερες προέρχονται από τα προκριματικά).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!