Η Λιόν βρήκε το διάδοχο του Λοράν Μπλαν στο πρόσωπο του Φάμπιο Γκρόσο.

Ο Φάμπιο Γκρόσο θα διαδεχθεί τον Λοράν Μπλαν στον πάγκο της Λιόν.

Πιο συγκεκριμένα, απορρίφθηκε η συνεργασία με τον Τζενάρο Γκατούζο και η γαλλική ομάδα συμφώνησε με τον Γκρόσο για διετές συμβόλαιο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ιταλός κόουτς προέρχεται από μία διετία στον πάγκο της Φροζινόνε την οποία οδήγησε πέρυσι στην άνοδο στην Serie A ως πρωταθλήτρια της δεύτερης κατηγορίας.

Η Λιόν έχει πραγματοποιήσει μία κακή εκκίνηση στην εφετινή Ligue 1, καθώς με μόλις μία ισοπαλία και τρεις ήττες βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Να σημειωθεί ότι ο Γκρόσο είναι αυτός που ως παίκτης χάρισε στην εθνική Ιταλίας το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 ευστοχώντας στο 5ο και τελευταίο πέναλτι του τελικού με τη Γαλλία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!