Ο ΠΑΟΚ τα βρήκε με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς για τριετή επέκταση της υπάρχουσας συμφωνίας των δύο πλευρών.

Σε συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ κατέληξε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος πλάγιος μέσος θα φοράει τη φανέλα του «Δικεφάλου» ως το 2027 (σ.σ. το συμβόλαιό του με την ομάδα έληγε το επόμενο καλοκαίρι).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η επέκταση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν σφοδρή επιθυμία της οικογένειας Σαββίδη , η οποία, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, ήθελε από την πρώτη στιγμή πολυετή συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή , λόγω της αφοσίωσης και της προσπάθειάς του, σε κάθε αγώνα, της ομάδας.

Η πρόθεση, δε, για την υπογραφή του νέου συμβολαίου είχε συζητηθεί με το τέλος της προηγούμενης σεζόν και δεν έχει να κάνει, όπως αναφέρεται, με τις εξαιρετικές επιδόσεις του Αντρίγια Ζίβκοβιτς από την έναρξη των φετινών υποχρεώσεων των «ασπρόμαυρων».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!