Ο Φερνάντο Σάντος κατέστησε σαφές πως δεν πρόκειται να παραιτηθεί μετά τη νέα ήττα της Πολωνίας.

Μεγάλωνει η γκρίνια γύρω από το πρόσωπο του Φερνάντο Σάντος.

Συγκεκριμένα, η έκπληξη της χθεσινής αγωνιστικής στα προκριματικά του EURO έγινε στα Τίρανα, όπου η Αλβανία επικράτησε με 2-0 της Πολωνίας κι απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής του 5ου γκρουπ μετά από 5 ματς, αφήνοντας δεύτερη την Τσεχία. Η ήττα αυτή προκάλεσε νέα γκρίνια για τον ομοσπονδιακό τεχνικό της χώρας, Φερνάντο Σάντος.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με πολωνικά ΜΜΕ μετά το ματς με την Αλβανία ο Πορτογάλος τεχνικός ρωτήθηκε για το αν κάνει σκέψεις παραίτησης, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί, ενώ τόνισε ότι αν ο πρόεδρος της ομοσπονδίας δεν επιθυμεί να συνεχίσουν, τότε θα μιλήσει μαζί του για να βρεθεί λύση:

«Δεν σκέφτομαι να παραιτηθώ. Πρέπει να ρωτήσετε τον πρόεδρο για το μέλλον μου. Αν αποφασίσει ότι η συνεργασία μας δεν βοηθάει την ομάδα σίγουρα θα βρούμε λύση», τόνισε σχετικά ο Σάντος.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!