Για τον προπονητή της εθνικής Νορβηγίας, Στάλε Σολμπάκεν, δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Λιονέλ Μέσι θα κατακτήσει την «Χρυσή Μπάλα».

Πλησιάζοντας στην ημέρα (30/10) ανακοίνωσης για την απονομή της «Χρυσής Μπάλας», πληθαίνουν οι εκτιμήσες και οι προβλέψεις για τον ποδοσφαιριστή που θα παραλάβει το κορυφαίο βραβείο σε ατομικό επίπεδο. Σολμπάκεν

Τα φαβορί είναι ο Λιονέλ Μέσι και ο Ερλινγκ Χάαλαντ, ωστόσο για τον προπονητή της εθνικής Νορβηγίας, Στάλε Σολμπάκεν, δεν υπάρχει αμφιβολία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Πιθανότατα θα κριθεί μεταξύ των Μέσι, Μπαπέ και Χάαλαντ. Εάν με ρωτήσετε ποιος πιστεύω ότι θα κερδίσει, θα έλεγα ότι θα είναι ο Μέσι, με τον θρίαμβό του στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Εχει πάντα αντίκτυπο. Ηταν και ο Μπαπέ εκεί».

Ειλικρινής και… σταράτος ο Σολμπάκεν, έδωσε την «Χρυσή Μπάλα» στον Λιονέλ Μέσι χωρίς να καλοσκεφτεί το γεγονός πως είναι συμπατριώτης και προπονητής του έτερου φιναλίστ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!