Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο ΝτιΆαρον Φοξ  για τον Σάσα Βεζένκοβ.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο ΝτιΆαρον Φοξ  για τον Σάσα Βεζένκοβ.

Συγκεκριμένα, ο Φοξ τόνισε για τον Βούλγαρο forward πως είναι ένας «εργάτης» και πως δουλεύει πολύ σκληρά. Κλείνοντας, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα κολλήσει αμέσως στους Κινγκς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Έχει πολύ γρήγορη εκτέλεση. Είναι δουλευταράς. Είναι σαν τους παίκτες που είχαμε ήδη στην ομάδα. Έξυπνους παίκτες που ξέρουν να παίζουν μπάσκετ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Προφανώς με έχει εντυπωσιάσει το σουτ του. Βάζει 20-25 πόντους χωρίς να κάνει πάνω από τρεις ντρίμπλες. Σίγουρα δεν είναι σούπερ αθλητικός, αλλά ξέρει να παίζει μπάσκετ. Αυτό θέλουμε και αυτό χρειαζόμαστε ως ομάδα. Προσθέσαμε ένα ακόμα όπλο. Θα ανοίγει περισσότερο το παρκέ. Ξέρουμε ότι αμυντικά θα πρέπει να είμαστε καλύτερη ως ομάδα. Το ξέρει κι εκείνος.

Νομίζω θα κολλήσει αμέσως με την ομάδα. Δεν μπορεί όλοι είναι απίστευτοι αμυντικοί, αλλά αν είσαι έξυπνος, η ομάδα συνολικά θα είναι καλή στην άμυνα.

Είναι τόσο έξυπνος, μιλάει τέσσερις γλώσσες. Τον είδα στη συνέντευξη Τύπου που του έκαναν ερώτηση στα ισπανικά και κατάλαβε τα πάντα φυσικά, αλλά ήθελε να απαντήσει στα αγγλικά».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!